2. évad

Új ételek, új éttermek 2. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az új vendéglős jelöltek eltökélt szándéka, hogy saját éttermeket nyissanak, és ízletes ötleteikkel lenyűgözzék a finnyás befektetőket.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Fred Sirieix ,





Epizód lista

Ep.1 The Duck Truck, BBQ Dreamz & Jah Jyot - Gyorséttermek

Megjelent: 2019-01-08

A befektetők kiváló minőségű, kacsából készült gyorskaják, ötletes Fülöp-szigeteki ízek és indiai, utcán árusított ételek között vacillálnak.

Ep.2 Baba G's, KraPow, XXVI - Újfajta ázsiai

Megjelent: 2019-01-15

Egy indiai hamburgeres, egy thai gyorsétterem és egy indiai-nepáli pop-up étterem új megvilágításba helyezik az ázsiai konyhát, miközben igyekeznek elvarázsolni a zsűrit.

Ep.3 MATR, Pilgrim, Blue Caribou Canteen - Új és nemzetközi

Megjelent: 2019-01-22

Vakmerő ételek a világ minden tájáról: merész skandináv ízek, egy regionális spanyol étel újszerű változata és egy kanadai klasszikus, a poutine.

Ep.4 Sustainable Food Story, Skaus, Devi's - Fenntartható

Megjelent: 2019-02-05

Az egyre népszerűbb fenntartható étkezés kerül górcső alá egy etikus kávézóban, egy szezonális, északi pop-up étteremben és egy vegán fúziós konyhát hirdető bódéban.

Ep.5 Tiger Bites, Burmese Kitchen, Really Rice - Elvitelre

Megjelent: 2019-02-12

Íme néhány ambiciózus ötlet elvitelre: ropogós sült csirke tajvani kenyéren, burmai halászlé és nemzetközi beütésű rizsestál.

Ep.6 Coracle, Oxalis, Hodge & Huggett - Modern brit

Megjelent: 2019-02-19

A versenyzők magasabb szintre emelik a házias ízeket, amikor bordát zellerrel, egy kukoricából készült fogást és lassú tűzön sült kacsát szolgálnak fel.