1. évad

Hackerville 1. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

A sorozat egy 14 éves gamer és a német-román kiberbűnözés-elemző körül forog, akit azért küldenek Temesvárra, hogy nyomára bukkanjon egy hackernek szülővárosában. Összeáll egy goromba román zsaruval, akinek az ügye átfedésben van az övével.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Anna Schumacher , Voicu Dumitraș , Ada Lupu ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2018-11-04

Egy német bankot ért hekkertámadást követően a frankfurti Lisa Metz kibernyomozó rájön, hogy a szálak a romániai Temesvárig vezetnek. Lisa német, de eredetileg egy romániai német családból származik.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2018-11-04

Lisa a Temesváron töltött második napján elkezd nyomozni Dragos kisöccse, Cipi után, aki felelős lehet a német bankok elleni hekkertámadásokért. Lisa, Freddy nevű kollégája titkos segítségével, gamernek adja ki magát, és elnyeri Cipi bizalmát.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2018-11-11

Lisa szeretne segíteni Cipin, ezért Temesváron marad. Adam viszont, akit a főnöke, Vali megrótt azért, mert engedte Lisa kihágásait, azt szeretné, ha Lisa az első géppel hazarepülne.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2018-11-18

Lisa, Adam és Cipi meglépnek Boriszov elől, de rájuk bukkannak pont, amikor a fiút biztonságos helyen hagynák. A SAS nevű különleges egység elől is menekülniük kell, ezért szereznek egy eldobható telefont, és az éjszakát egy elhagyatott kórházban töltik.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2018-11-25

Lisa, Adam és Cipi kicsúszik Boriszov markából, eltűnnek szem elől, és abban az elhagyatott faluban rejtőznek el, ahol Adam Cornelt is elrejtette. Adam távozása után Lisa és Cornel körbeviszik a faluban Cipit.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2018-12-02

Cipi kiborul a bátyja halálától, a SAS elfogja, és börtönbe zárják. A nagy csetepatéban Vali bosszút áll. Boriszov elrabolja Adam lányát, és cserébe Cipit kéri, és az adatokat, amiket ellopott tőle. Adam megoldhatatlan helyzetbe kerül.