Nincs kép

Hollywoodi ingatlanosok 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hollywoodi ingatlanosok sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hollywoodi ingatlanosok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Brett Oppenheim , Jason Oppenheim , Chrishell Stause ,





Epizód lista

Ep.1 Bevezetés az eladástechnikába

Megjelent: 2019-03-22

Az Oppenheim Csoport új ügynöke, Chrishell rögtön felismeri, hogy bizonyítania kell. Az ingatlanosok egy csodás Hollywood Hills-i otthon eladásába fognak.

Ep.2 Vagy a kecske, vagy a káposzta

Megjelent: 2019-03-22

Egy ingatlanosnak sem könnyű a karrier és a szerelem összebékítése. Mary évfordulós vacsorája megrázóra sikerül. Heather úgy érzi, távolodik Nicktől és Christine-től.

Ep.3 Kemény, mint a (valódi) gyémánt

Megjelent: 2019-03-22

Mary-re meglepetés vár, Christine-re pedig egy váratlan veszekedés és egy randi. Taye Diggs, a színész házat keres; közben Heather megpróbál megbirkózni egy válsággal.

Ep.4 Hallgatni arany

Megjelent: 2019-03-22

Chrishell megtanul pár tanulságos leckét üzletről és barátságról, Heather pedig elviszi a balhét a késések miatt. Maya rájön valamire, de titokban kell tartania.

Ep.5 El kell, hogy engedd

Megjelent: 2019-03-22

Heather és Christine hajba kap a cég nagy dobása miatt, közben Mary próbál közös alapot teremteni. Christine figyelmezteti Chrishellt, hogy a titkok robbanást okozhatnak.

Ep.6 Az ügyfélre éhezők viadala

Megjelent: 2019-03-22

Az egyik ügyfél egymás ellen uszítja Chrishellt és Christine-t. Heather elad egy pazar ingatlant, és kinéz egy vevőt a különleges Hollywood Hills-i házra.

Ep.7 Kétemberes feladat

Megjelent: 2019-03-22

A kapcsolati tőke a legfontosabb, amikor Chrishell az ideális otthont keresi egy igényes vevő számára. Christine és Heather próbál közösen dolgozni egy üzleten.

Ep.8 Bekeményítés

Megjelent: 2019-03-22

Chrishell féltékenységgel szembesül, Heather pedig megszégyeníti Jasont. Mary felfedi problémáit, a felszín alatt izzó feszültség pedig kirobban a nagy buli során.