1. évad

Akik mi vagyunk 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Két amerikai gyerek él egy olaszországi amerikai katonai bázison. Tanúi lehetünk a felnőtté válásuknak: a barátságuknak, identitáskeresésüknek, az első szerelmüknek – azaz minden olyan gyötrelemnek és izgalomnak, ami a tizenévesek életének része.






Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2020-09-14

Fraser 14 éves, épp egy amerikai katonai bázisra költözött az olaszországi Venetóba New Yorkból. Miközben ismerkedik az új környezetével, más gyerekekkel találkozik: és már a kezdetekben felkelti az érdeklődését egyikük, a titokzatos Caitlin.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2020-09-21

Caitlinnek életében először jön meg a menzesze, ami arra sarkallja, hogy átgondolja az elképzelését a nőiességről. Közben az apjával való kapcsolata feszültté válik.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2020-09-28

Caitlin és Fraser barátok lesznek. A lány nemváltoztatáson gondolkodik, a fiú pedig belezúg egy fiatal katonába. Még nincsenek teljesen tisztában a szexuális irányultságaikkal, és úgy tesznek, mintha együtt járnának, így zavartalanul tudnak kísérletezni.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2020-10-05

Craiget, a gyerekek egy katona barátját a következő nap küldetésre küldik. Caitlin, Fraser és a többiek egy gyors esküvőt segítenek szervezni neki, amit egy nagy parti követ egy elhagyatott villában.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2020-10-12

Caitlin randizni készül Guiliával, egy lánnyal, akivel akkor találkozott, amikor fiúnak öltözött. Megkéri Frasert, hogy vágja le a haját, és segítsen neki fiúvá válni. A randi nem várt fordulattal ér véget.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2020-10-19

Caitlint megbünteti az apja, mert levágta a haját. Elviszi magával vadászni, és megpróbál rájönni, mi történhet vele. De nem tudja megérteni azt a dilemmát, amivel a lánya néz szembe az identitása miatt.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2020-10-26

Craig meghal Afganisztánban. A temetésen Caitlin apja Fraser anyját hibáztatja a történtekért. Fraser is kiborul rá, mire a barátai kizárják egy Craig emlékére szervezett estéről.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2020-11-02

Caitlin elhagyni készül a bázist, hogy Chicagóba költözzön, amikor Fraser arra kéri, hogy szökjön el vele Bolognába egy koncertre. Fraser találkozik egy fiúval, és Caitlinnek is izgalmas estéje lesz, ami a feje tetejére állítja a világát.