1. évad

Míg távol voltam 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Míg távol voltam sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Míg távol voltam sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Vittoria Puccini , Giuseppe Zeno , Flavio Parenti ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2019-03-28

A gyönyörű és gazdag Monica Grossi négy kómában töltött hónap után egy veronai klinikán ébred. A rendőrségtől tudja meg, hogy balesete ugyanazon az éjszakán történt, amikor férje, Gianluca Grossi és Marco De Angelis ügyvéd életét vesztette. Ő azonban sem ebből, sem pedig előző nyolc évéből semmire sem emlékszik. Riccardo, Gianluca testvére meséli el neki, hogy Marco a szeretője volt, ez vezetett a tragédiához és testvére haláláért egyedül Monicát okolja.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2019-04-04

Monica minden erejével azon fáradozik, hogy újra visszanyerje gyermekei bizalmát. Ehhez Barbarában, régi barátnőjében, Gianluca és Riccardo testvérében lel szövetségesre, aki még apjával és bátyjával is kész szembeszállni, hogy megvédje őt. Monica pszichiátere, Dr. Liguori jóvoltából eközben tovább gyógyul, amihez nagyban hozzájárul, hogy visszatérhet a Grossi-házba, ahol emlékei egyre tisztábban törnek elő.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2019-04-11

Monicának sikerül meggyőznie lányát, Sarát, hogy segítségre van szüksége evészavara és lelki problémái megoldásához. Lányával folytatott beszélgetései folytán kezdi kétségbe vonni a mások által elmondottak igazságát múltjával kapcsolatban. Gyanakodni kezd és hogy megpróbáljon többet megérteni, Stefanóhoz, Marco testvéréhez fordul, aki kezdetektől fogva kételkedik a nő és Marco állítólagos viszonyában.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2019-04-18

A törékeny családi béke egy pillanat alatt szertefoszlik, amikor Monica és Stefano viszonya váratlanul nyilvánosságra kerül. A következmények mindenkire nézve súlyosak, de Monicát csak gyermekei szeretete érdekli, és amikor a kis Vittoriot a leleplezés miatt iskolai inzultus éri, személyesen kel fia védelmére. Eközben újabb rejtély derül ki a nő múltjából.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2019-05-02

Egy találkozó után Stefano bizalma meginog Monica iránt. Monica igyekszik közel maradni a gyerekeihez, ugyanakkor tovább kutatja az igazságot a tóparti villában, a gyógyszergyárban és Gianlucával való kapcsolatának megfejtetlen emlékeiben. Ezzel egy időben Stefano is folytatja a nyomozást, ám egy váratlan gyilkosság és egy üldözés rádöbbenti, hogy ez már az ő és szerettei életét is fenyegeti. Monicával újra egymásra találnak, ám egyre súlyosabb titkok kerülnek felszínre, amelyek alapjaiban változtatják meg Monica önmagáról alkotott képét.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2019-05-09

A hirtelen újra felbukkanó valódi emlékek, a másoktól hallott történetek, a rejtélyes halálesetek és a váratlan felfedezések után Monica egyre közelebb kerül az igazsághoz azzal a nővel kapcsolatban, aki a balesete előtt volt. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor rádöbben, hogy semmi sem az, aminek látszik...