1. évad

Tokyo Vice 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Tokyo Vice sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Tokyo Vice sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Ansel Elgort , 渡辺謙 , Rachel Keller ,





Epizód lista

Ep.1 A teszt

Megjelent: 2022-04-07

A Meicho Shimbun első amerikai bűnügyi riportereként felbérelt Jake Adelsteint megbízzák, hogy tudósítson két látszólag össze nem függő esetről. Hamarosan már a karrierje és élete múlik azon, hogy talál-e összefüggést a két ügy között.

Ep.2 Kishi Kaisei

Megjelent: 2022-04-07

Miközben a maffiafőnök Tozawa veszélyesen közeledik a területek közötti határhoz, a rivális Chihara-Kai küzd az adósságok behajtásával. Samantha megvéd egy másik háziasszonyt, Jake pedig tanúja lesz egy konfliktusnak, amely mindent megváltoztat.

Ep.3 Olvass a sorok közt

Megjelent: 2022-04-07

Jake kitartása meghozza gyümölcsét: Katagiri nyomozótól exkluzív üzenetet kap, de ez feltűnik valakinek, akinek nem kéne. Eközben Samantha új vásárlóval találkozik, Sato pedig próbál dönteni, hogy szelíd vagy erőszakos módszerekkel éljen.

Ep.4 Úgy akarom

Megjelent: 2022-04-14

Samantha hatalmas léptekkel halad céljai felé, de a múltja utoléri. Emi, Tin-Tin és Trendy segítségével Jake áttörést ér el az esetek összekapcsolásában – és szemtől szembe kerül a Chihari-Kai fejével, aki szívességet kér tőle.

Ep.5 Mindenki fizet

Megjelent: 2022-04-14

Amikor Jake segít megtalálni az árulót a Chihara-Kai soraiban, mérlegelnie kell, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha elfogad egy szívességet. Samantha próbál megbirkózni egy problémával. Sato kemény leckét tanul a hűséggel kapcsolatban.

Ep.6 Az információnak mindig ára van

Megjelent: 2022-04-21

Egy rögtönzött yakuza békegyűlésen Tozawát utolérik saját tetteinek következményei. Samantha elkezdi rendezni adósságait Matsuóval. Az elszánt Jake fülest kap Ishidától, aminek a nyomába is ered.

Ep.7 Néha eltűnnek

Megjelent: 2022-04-21

Jake küzd, hogy visszanyerje a talajt az elhibázott rajtaütés után, miközben Samantha egyre kétségbeesettebben keresi Polinát. Sato érzi a nyomást, ami a Chihari-Kaiban rá nehezedik.

Ep.8 Yoshino

Megjelent: 2022-04-28

Míg Samantha mindent kockára tesz Polina biztonságos visszatéréséért, Sato kénytelen összekeverni az üzletet az élvezettel. Miközben Katagiri kidolgoz egy tervet, hogy végre legyőzze Tozawát, Jake szembesül a maffiafőnök embereivel.