1. évad

Szilaj, a szabadon száguldó - Póni mesék 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szilaj, a szabadon száguldó - Póni mesék sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Szilaj, a szabadon száguldó - Póni mesék sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Bailey Gambertoglio , Amber Frank , Sydney Park ,





Epizód lista

Ep.1 Megállíthatatlan

Megjelent: 2019-08-09

Lucky és barátai erősek és magabiztosak, és semmi sem állíthatja meg őket. Videoklip a Szilaj, a szabadon száguldó című film alapján.

Ep.2 Boldog szülinapot!

Megjelent: 2019-08-09

A Frontier Fillies nyári szabadtéri ünnepe rohamosan közeledik. Először azonban Szilaj születésnapja következik, de Lucky nem biztos benne, hogyan szeretné megünnepelni.

Ep.3 Tea az ikreknek

Megjelent: 2019-08-09

Snips eladja a lányok kempingfelszerelését Biancának és Mary Patnek. Az egyetlen mód, hogy visszaszerezzék, ha elmennek az ikrek babazsúrjára... pincérnek.

Ep.4 A táborhely

Megjelent: 2019-08-09

A magas sziklán rekedt kempingfelszerelés visszaszerzésére Pru, Abigail és Lucky az eszét és az elszántságát használja – illetve egy rögtönzött csáklyát.

Ep.5 Maricela kalandja

Megjelent: 2019-08-09

Luckynak és a lányoknak kell egy új sátor, Maricela viszont megvette az utolsót a városban, és csak akkor osztja meg velük, ha megtanítják lovagolni.

Ep.6 Fiatal és szabad

Megjelent: 2019-08-09

A világ csodálatos dolgokat tartogat, és Lucky, Pru és Abigail készen állnak a felfedezésére. Videoklip a Szilaj, a szabadon száguldó című film alapján.