1. évad

Matchday: Inside FC Barcelona 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Matchday: Inside FC Barcelona sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Matchday: Inside FC Barcelona sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Lionel Messi , Gerard Piqué , Luis Suárez ,





Epizód lista

Ep.1 Egy futball klasszikus

Megjelent: 2019-11-29

A Barça és a Real Madrid közötti mérkőzések a legtradicionálisabbnak, legfontosabbnak és legnézettebbnek számítanak a világ sport összecsapásai között. Éppen emiatt „El Clásico” (A Klasszikus) néven ismert...

Ep.2 Ellenséges terület

Megjelent: 2019-11-29

A Barça kapusa, a német Marc Ter Stegen Barcelona szerelmese. A csapatba érkezése óta szerelmes a Földközi-tengerbe, a városba és annak piacaiba. Annyira, hogy itt építi új házát, mivel a labdarúgó karrierje után biztos abban, hogy Katalóniában fog maradni.

Ep.3 Az átok

Megjelent: 2019-11-29

Tíz év telt el azóta, hogy Gerard Piqué a Manchesterből visszatért a Barçaba. Most visszatér a városba ahol felnőtt, hogy negyeddöntőt játsszon a Bajnokok Ligájában. Érkezéskor az angol klubban töltött idejének emlékei visszaköszönnek és mókás, valamint érzelmes anekdoták formájában merülnek fel...

Ep.4 Szomszédok

Megjelent: 2019-11-29

Ernesto Valvedere, a Barça edzője ha nem labdarúgó-játékos és -edző lett volna, akkor professzionális fotós szeretett volna lenni. A fotózás iránti szenvedélye a Barcelonába érkezéséhez köthető, amely több mint három évtizeddel ezelőtt történt.

Ep.5 Meccslabda

Megjelent: 2019-11-29

A mai nap egy fontos nap. A Barça csapást mérhet a Ligára, ha sikerül elcsípnie az üldözőit a tabellán, az Atlético de Madridot. Egy olyan meccs, amelyet az NBA sztár és barcelonai legenda, Pau Gasol nem hagyhat ki...

Ep.6 Európai éjszaka

Megjelent: 2019-11-29

„A Barça Európa egyik legnagyobbjával, a Liverpoollal találkozik, Sergi Robertoval a kezdőcsapatban. Annak ellenére, hogy Sergi egy világszínvonalú sztár, egy átlagos fiatalember, aki közel maradt az életreszóló barátaihoz. Elutazunk vele Reusba, a szülővárosába.

Ep.7 A 18 napos vihar

Megjelent: 2019-11-29

Ez azoknak a napoknak a története, amikor egy csapat megbotlik és elesik egy briliáns pályagörbét követően. A Barça győzelmet győzelemre halmozva ért el a szezon végső részéhez és majdnem biztosította a Ligagyőztes címet.

Ep.8 Az új kezdet

Megjelent: 2019-11-29

Ebben a szezonban Carles Aleñá az újonc, az utolsó olyan játékos, aki a Barça ifjúság csapatából az első csapatba jut. Ebben a fejezetben végigkísérjük az egész szezonját.