Minisorozat

Az angolok Minisorozat (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az angolok sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az angolok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Emily Blunt , Chaske Spencer ,





Epizód lista

Ep.1 Amit óhajtunk és amire szükség van

Megjelent: 2022-11-10

Eli Whipp, a visszavonult pauni felderítő elsőszülöttségi jogát kívánja megszerezni, ám egy nap útját keresztezi Cornelia Locke, a bosszúra éhes angol nő, és együtt északra utaznak.

Ep.2 A holtak ösvénye

Megjelent: 2022-11-17

Eli és Cornelia arra kényszerül, hogy döntést hozzanak, amikor egy árva csecsemőt és egy gyermeket találnak. Eközben Powder Riverben egy angol farmer felfedezi, hogy lemészárolták vemhes szarvasmarháját.

Ep.3 Keselyűk közt

Megjelent: 2022-11-24

Mivel Eli súlyos veszélyben van, Corneliának meg kell találnia őt, mielőtt túl késő lenne. Powder Riverben Marshall seriff egy gyanús öngyilkosság és gyilkosság ügyében nyomoz.

Ep.4 Vérző farkas

Megjelent: 2022-12-01

Tizenöt évvel korábban Trafford erőszakos mészárlás szemtanúja volt Amerikában, amely újabb tragédiát eredményez az óceán túloldalán Angliában, egyúttal meghatározza Eli és Cornelia sorsát is.

Ep.5 A bölényölő puska

Megjelent: 2022-12-08

Eli új irányt keres, hogy jóvátegye múltbéli hibáit, és ahogy sorsa összefonódik Corneliával közös bosszúhadjáratukban, egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Trafford kétségbeesett előkészületeket tesz.

Ep.6 Dédelgető

Megjelent: 2022-12-15

Cornelia végül szembeszáll a férfival, aki megölte fiát, és a titkok napvilágra kerülnek. Az elveszett és megtalált szerelem is szerephez jut a végső leszámolásban, ami visszafordíthatatlan következményekkel jár.